Proraso producten

Proraso is een Italiaans merk, in 1930 opgericht door Ludovico Martelli. Proraso produceert luxe scheerproducten voor mannen. Hun pre-after shave crème en scheerzeep zijn hun meest gewilde en bekende producten.

Proraso mag zich al tientallen jaren het populairste scheermerk van Italië noemen. En dat is niet alleen vanwege de voortreffelijke kwaliteit van de producten. Proraso is een merk dat van generatie op generatie wordt gebruikt, van vader op zoon. Wie voor het eerst de Proraso scheerproducten gebruikt, zal een unieke scheerbeleving ervaren en vervolgens niets anders meer willen gebruiken. Men moet het zelf geprobeerd hebben!

Producten van het merk Proraso

Proraso scheerproducten zijn verrijkt met menthol en eucalyptus, wat een verkoelende en verzachtende werking op de huid heeft.

Het merk biedt diverse klassieke scheerproducten, waaronder scheerzeep, scheercrème, scheerschuim, pre- en aftershave crème en aftershave lotion. Daarnaast vindt u bijvoorbeeld ook Proraso scheercrème en scheerschuim, die speciaal zijn ontwikkeld voor mannen met een zware baardgroei. Alle Proraso scheerproducten zijn bij uitstek geschikt voor die authentieke scheerbeurt, waar u van scheren een ontspannend ritueel maakt.

Ook voor de gevoelige huid

Proraso scheerproducten zijn echte aanraders, voor elk type man en elk type baard. Proraso scheerproducten zijn ook zeer geschikt voor mannen met een gevoelige huid en voor mannen die last hebben van een probleemhuid, zoals scheerbultjes, irritaties of rode vlekjes. Voor deze mannen biedt Proraso speciale scheerschuim en scheerzeep voor de gevoelige huid. Een andere aanrader voor de gevoelige huid is Proraso Rasor Burn, een speciale aftershave crème die de huid na het scheren direct kalmeert.